Mẫu đơn xin việc bằng tiếng Anh cho ngành kỹ sư

Rate this post

Một trong những ngành đặc thù với mức lương cao nhất và được nhiều người yêu thích nhất đó chính là ngành kỹ sư. Bạn muốn tìm việc làm chuyên ngành kỹ sư phù hợp với mức lương mong muốn. Để làm được điều đó bạn cần chuẩn bị cho mình một bảng thành tích học tập cũng như khả năng làm việc xuất sắc. Bên cạnh đó thì năng lực của bạn cần được hiển thị qua đơn xin việc – bước đầu tiên để gây được cảm tình với nhà tuyển dụng. Mẫu đơn xin việc bằng tiếng Anh cho ngành kỹ sư sau đây sẽ là một mẫu viết đơn xin việc mà bạn nên chú ý học tập để làm theo nhé!

Mẫu đơn xin việc bằng tiếng Anh cho ngành kỹ sư

Hãy tham khảo mẫu đơn xin việc này và áp dụng với những gì mà mình có để tạo thành một mẫu đơn xin việc tiếng Anh tốt nhất, ấn tượng nhất cho nhà tuyển dụng nhé!

Nguyen Van A
Tan Binh, HCMC
M: 09090909xx
E: nguyen….@gmail.com

19th June 2014

Mr. Nguyen Van B

HR Manager

ABC Construction Company

District 1, Ho Chi Minh City
Dear Mr. B,

Apply to: Civil Engineer position

I would like to apply for the post of Civil Engineer as advertised on the Careerlink.vn website. My background, skills, experience make me an ideal applicant for the position.

xem ngay:  11 câu châm ngôn tiếng Anh về tình yêu

I am a degree holder in Civil Engineering from HCMC University of Technology with 3 years of experience in construction field. Presently I’m working as a Site Engineer at DEF Company specializing in executing office building, apartment building, trade center and factory… Most of my job includes identifying outstanding and incomplete drawings and interface details, testing site materials, controlling sub-contractor’s executing work at site, performing QC by monitoring, checking and reporting of site work, assisting the Quantity Survey in valuating and in assessing addition work.

In addition, the projects that I have undertaken have honed my skills in working affectively both independently and as part of a team, giving instruction to building workers. I am good in using use graphical software such as: AutoCAD, Photoshop, CorelDraw, Illustrator.

You will see from my enclosed resume not only the projects I taken part in, but also the qualifications and experience I can fulfill the requirements for this job.

I would welcome the opportunity to talk to you and I hope that you will invite me for an interview. I thank you for your time and I look forward to hearing from you.

Yours sincerely,

Nguyen Van A

Với mẫu đơn xin việc bằng tiếng Anh chuyên ngành kỹ sư này hi vọng có thể giúp các bạn có được một cơ hội việc làm tốt nhất, gây được chú ý với nhà tuyển dụng và đạt được kết quả tốt nhất. Bạn có thể tham khảo thêm các mẫu CV tiếng Anh cùng chuyên ngành trên trang nữa nhé. Chúc bạn thành công!

Related Posts

Add Comment